Sense

Sense er et kostprogram, som handler om at bruge sin sunde fornuft. Adskillige mennesker er blevet hjulpet til varigt vægttab med Sense. Heriblandt mange, der i årevis har kæmpet med kiloene og som har prøvet et hav af forskellige slankekure.

I Sense bruger du hænder, øjemål og den sunde fornuft til at styre hvad du spiser og hvor meget. Du lærer at føle rigtig SULT fremfor lækkersult.

Det er tilladt at spise alt, men der er selvfølgelig noget, der er mere smart at spise end andet. Du spiser 3 gode hovedmåltider om dagen, som kan holde dig mæt hele dagen. Når du spiser dig mæt i god og sund mad, så fristes du ikke så nemt af den mad, der gør dig tyk. Hvis du gerne vil nyde et stykke kage eller et glas rødvin en gang imellem, så indarbejdes det i din kost.

Sense er ikke en kur men din nye livsstil. Ganske almindelige mad kan tilpasses Sense og Sense kan i øvrigt nemt kombineres med andre livsstile fx. 5:2, Low Carb High Fat (LCHF) og Stenalderkost.
Sense er udviklet at Suzy Wengel fra Fyn.

Læs mere om Sense her

Mona Thygesen er en konsulentvirksomhed med fokus på det sunde og hele liv

Via oplysningskampagner, kurser og foredrag samt one-to-one konsultationer søges frem mod en forståelse af, hvad det lette liv er. Et liv med nye vaner og med balance mellem hoved og hjerte, krop og behov.